Wat is coaching?

Een coach is iemand die de juiste vragen stelt. Je aanzet tot nadenken. Vaste patronen ter discussie stelt en je bewust maakt van ineffectief gedrag. Een coach helpt je jezelf te helpen. Samen met jou op zoek gaat naar de sterke kanten in jezelf en je ook helpt deze in te zetten. Zodat je ook daadwerkelijk tot verandering komt.

 

Juist waar het spannend wordt, moeten we zijn! Want daar wringt het en wordt het moeilijk. Dat is waar het om gaat. Wil je iets veranderen, in beweging komen, dan moet je vaste (denk en doe) patronen ter discussie stellen. Zonder beweging, geen groei. If you always do what you always did, you'll get what you always got (Albert Einstein). En daar schiet je niks mee op, als je de behoefte hebt om iets te veranderen.

 

Ik zet je aan het werk. In ons contact, maar ook in de vorm van huiswerk. Al is het aan jou om te bepalen wat je ermee doet. Hoe succesvol het is, hangt samen met jouw bereidheid het aan te gaan. Coaching kan intensief zijn, maar kan je heel veel opleveren!

 

 

Wat je van mij kunt verwachten is dat je gezien, gehoord en begrepen wordt. Vanuit een positie van gelijkwaardigheid, authenticiteit en oprechtheid. Acceptatie zonder oordeel. Niks menselijks is mij vreemd. Maar dat wil niet zeggen dat ik dingen niet ter discussie stel, met je mee zal praten of het altijd met je eens zal zijn. Je kunt ook van mij verwachten dat ik op een professionele manier te werk ga, conform de richtlijnen van de beroepscode (NOBCO). In achtneming van regelgeving rondom vertrouwelijkheid en privacy. Ik ben gecertificeerd coach en sta in het Abituriënten register.

 

 


CONTACT