Maartje

 

Sinds 24 jaar ben ik psycholoog, maar 8 jaar geleden heb ik me daarnaast ontwikkeld tot coach en werk ik met veel plezier als zelfstandige. Omdat het me aanspreekt dat coaching uitgaat van de kracht van mensen, in plaats van de beperking. Ik ben moeder van 2 zonen en sta volop in het leven! Mijn motto is dat je niet altijd invloed hebt op wat je overkomt, maar wel een keuze hebt in hoe je daar mee om wilt gaan. Ik houd van het Bourgondische leven en voel een diepe verbondenheid met het Indonesische eiland Bali, waar ik zo vaak mogelijk naartoe ga met mijn gezin. Ik houd van een rondje rennen en je vindt me vaak in het veld met hond Suusje.

 

Ik sluit aan bij wat jij nodig hebt en dat doe ik vanuit authenticiteit en oprechtheid! Ik vind het belangrijk om gelijkwaardigheid als uitgangspunt te nemen. Van mij moet je niks, maar als je bereid bent samen met mij naar jezelf te kijken en te onderzoeken waar het wringt, dan kan dit traject je veel opleveren. Cut the crap! Het verhaal dat je jezelf vertelt heeft je tot nu toe niet geholpen, dus laat het los en kijk samen met mij hoe je patronen doorbreekt. Ik bied inzicht in bestaande (ziekmakende) patronen en laat je zien hoe je hetgene wat je kwetsbaar maakt om een burnout te ontwikkelen, kunt veranderen!

 

Met elkaar aan de slag gaan, doe ik alleen wanneer ik denk dat het kans van slagen heeft. Als ik denk dat je elders beter af bent met je vraag, zal ik je dat eerlijk zeggen. Het is mijn doel om aan te sluiten op jouw verlangen tot verandering en je in je kracht te zetten. Als jij het traject als succesvol ervaart, is dat mijn grootste beloning!

 

 

 


CONTACT